Cinta Kami

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

:: DI SEBALIK TABIR BLOG ::

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Semoga hari ini membawa seribu satu kebahagiaan dan kegembiraan buat semua...

Entri kali ini merupakan pertama kali saya menyertai segmen dari blogger Ben Ashaari.


Segmen ini meminta saya meletakkan gambar yang paling menawan, tapi bila tengok gambar-gambar-gambar sendiri, tak tau hendak letak yang mana. Akhirnya, gambar di atas yang saya pilih.  Mungkin kerana latar belakang yang saya rasakan sangat menawan dengan buku, botol air dan macam-macam barang lagi. =)

Sedikit latar belakang mengenai diri saya ini. Saya merupakan seorang yang berasal daripada port dickson, yang memang terkenal dengan pantai. Walaupun pada dasarnya boleh dikira berapa kali saya pernah mandi di pantai PD sepanjang hidup ini. Saya seorang yang kuat makan, lagi-lagi makanan yang sedap-sedap dan lepas tu baru la nak diet, kununnya dah gemok sangat. 

Tahun ini juga merupakan semester akhir saya sebagai pelajar. Kadangkala masa saya banyak dicuri untuk menyelesaikan tugasan kuliah, namun, saya akan cuba juga mencuri waktu untuk berkongsi sedikit kehidupan saya di blog ini. 

Jumlah follower saya sekarang ialah seramai 77 orang. =)

Soalan dari Ben :

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Jika saya tidak mempunyai blog, mungkin saya akan menghabiskan masa mengadap FB dan bermain game sahaja apabila bosan. 

Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Saya merupakan seseorang yang gemar membaca buku dan majalah. Pada saya melalui blog la saya mendapat pengetahuan yang kadangkala tidak dapat diperolehi melalui buku. Selain itu, melalui blog jugalah saya dapat meluaskan pergaulan dan berkenalan dengan blogger lain. 

Blog feveret yang wajib singgah hari hari. Kenapa dan mengapa ?
Setiap hari jika mempunyai masa lapang, saya pasti akan melawat setiap blog yang saya follow. Setiap blog yang saya follow merupakan blog feveret saya. =)

12 comments:

Lulu caldina said...

Semangat untuk terus berblogging...
Semoga kita semua berjaya...yeah...
*wink

AmariSS said...

semoga berjaya juga =)

nadiemsharmz said...

saya....nadiah aka nadiem tgh jln2 jengok2 lepak2 kat belog anda dari segmen incik ben...

bosan2 meh jengok sy punye...dak bru blajo..macih!=)

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg dr blog abg ben =)

stay tune wif me..
more make up & shawl tuto at my side bar..
catch me now..and i'll catch u too dear..

lets join pinky =)

bun said...

buang mase cek blog orang

dari BA

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D
disebalik tabir apisv2

noraim said...

salam perkenalan.
singgah sini dari blog BA :)

yayalya said...

singgah dr blog abag ben :)

http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

سيتي شافور شهيدان said...

sesi lawt mlwt dri segmen abg ben..
salam kenal.!
rajin2 mai tngk blog cik ungu ye..

http://sitishafur.blogspot.com

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan~

kalau sudi joinlah contest saya di
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

Syariniey Amran said...

terharu ada yang sudi jenguk blog sya =')
terima kasih awak. moga persahabatan terus kekal :)

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang jalan2 dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...